Kuruyemiş Fırsatları


Aradığınız nedir? Taze kuruyemiş, doğal olsun, kaliteli olsun hem de fiyatı uygun mu olsun? Öyleyse bu haber tam size göre. Türkiye'nin en büyük online kuruyemiş mağazası olan Antik Kuruyemişte aradığınız her şey var. Birbirinden lezzetli kuruyemiş çeşitleri , uygun fiyatlarla adresinize geliyor. Hem de bir tıkla.

Ürün yelapazesi oldukça geniş olan, gerek yerli gerek ithal kuruyemişler ile müşterilerine harika bir lezzet deneyimi sunan Antik kuruyemişte fiyatlar piyasa şartlarına göre çok daha uygun. Taze kuruyemişin adresi Antik Kuruyemişte müşterilerinin yüzünü güldüren kapmanya ve fırsatlar da mevcut. Hediye çekleri, haftanın ürünü, sosyal medya kampanyaları, çekilişler ve çok daha fazlası. Bu fırsatlarla ilgili biraz bilgi vermek gerekirse... Hadi inceleyelim

Haftanın Ürünü

kuruyemiş

 

Bilirsiniz, çoğu firmada uygulanan taktiktir. Bir ürünün fiyatını düşürmüş gibi göstermek. Antik Kuruyemiş'te tamamen reel indirimler söz konusudur. Her pazartesi bir kuruyemiş ya da kuru meyve çeşidinde indirim uygulanır ve müşterilerinin beğenisine sunulur. Zaten uygun olan fiyatların üzerinde yapılan ekstra indirimler memnun edici. Peki ya hangi ürünlerde indirim yapılıyor diye merak edebilirsiniz. Eski mahsüller de mi? Elbette hayır. Antik Kuruyemiş indirime giderken bu kriterleri baz almaz. Yeni mahsül ürünlerde de indirim yapılabilmektedir. Kayıtsız, şartsız müşteri memnuniyeti prensibiyle hareket eden Antik Kuruyemiş, memnun kalmamanız durumunda ürünü iade alıp, ücretini geri ödeyebiliyor. Bu ürünleri dilerseniz kredi kartı, dilerseniz nakit, dilerseniz kapıda ödeme seçeneği kullanarak sipariş verebilirsiniz.

Sosyal Medya Hediye Yağmuru

Sosyal Medya Hediye Yağmuru başladı. Antik Kuruyemiş sosyal medya hesaplarını takip ederek, paylaşımlarını beğenip, yorum yapıp, paylaşmanız durumunda birbirinden sürpriz hediyeler kazanma şansına sahip olabilirsiniz. Kazanan çekilişle belirlenip, hiçbir kargo bedeli ödemeden hediyesine kavuşabilecek. Ayrıca katılımcıların her birine 300 TL ve üzeri alışverilerde kullanabileceği %5 Hediye çeki verilmektedir. Sosyal Medya Hediye Yağmuru ilerleyen günlerde daha büyük sürprizlerle devam edecek. Siz de bu fırsatlardan yararlanmak, indirimlerden ilk olarak haberdar olmak için Antik Kuruyemiş mobil uygulamalarını indirebilirsiniz ya da sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. Mobil uygulamaları indirmek isteyenler için aşağıda linkler verilmiştir. Apple >> https://goo.gl/KhOIAV Android >> https://goo.gl/DS2qyc
Bir önceki yazımız olan “ Diyet Listelerinde Yer Alan Kuruyemiş Çeşitleri” başlıklı yazımızda düşük kalorili kuruyemiş çeşitleri ile ilgili bilgi verilmiştir. Okumanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar