Kuruyemiş Fırsatları

Her mevsim severek yenilen kuruyemiş çeşitleri damağımızda eşszi lezzetler bırakmaya devam ediyor. Kuruyemiş alırken tazelik, lezzet ve kalitenin yanı sıra fiyat da çok önemlidir.

Kaliteli kuruyemiş çeşitlerini uygun fiyata satın almak için Antik kuruyemiş size yeter. Toptan kuruyemiş satışı yapan Antik kuruyemiş'te online olarak perakende satış yapılmaktadır. Antik kuruyemiş online mağazasından dilediğiniz kuruyemişi ekonomik fiyatlarla satın alabilir ve bir tıkla kapınıza getirtebilirsiniz. 100 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo bedeli ile müşterilerimizin her daim yanındayız. Dilediğiniz kuruyemiş, baharat, bitki çayı ve kına malzemelerini hemen satın almak için www.antikkuruyemis.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Antik Kuruyemişin en çok tercih edilen kuruyemiş çeşitleri nelerdir?

Fındık içi

Giresun ve Ordu başta olmak üzere Karadeniz bölgesinde sıkça yetişen fındık, en çok tercih edilen kuruyemiş çeşitlerindendir. Kavrulmuş ve çiğ olarak alternatifleri olduğu gibi, imalatta kullanılmak üzere kırık fındık da bulunmaktadır. En lezzetli fındık çeşitleri için Antik en ideal seçimdir.

Antep Fıstığı

Evet aklınıza gelen ilk kuruyemişlerden, lezzeti ile büyüleyen Antep fıstığı en çok tercih edilen kuruyemiş çeşitleri arasında yer almaktadır.
En çok tercih edilen diğer kuruyemişler şunlardır;
  • Kaju
  • Badem
  • Çekirdek
  • Siirt Fıstığı
  • Chandler Ceviz
Antik kuruyemişin sunmuş olduğu kuruyemiş fırsatlarından haberdar olmak ve tüm kampanyalardan yararlanmak için bizi sosyal medyada takip edebilirsiniz.

Yorumlar